Workshop LinkedIN voor beginners @ OBP Vrouwennetwerk Universiteit Twente

posted in: LinkedIN, Social Media | 0

Bij het OBP-vrouwennetwerk van de Universiteit Twente hebben ik eerder dit jaar presentatie gegeven met de titel ‘Social Media voor Dummies’, waarin ik geprobeerd heb, mensen het nut en de werking van Social Media uit te leggen. Als vervolg/verdieping organiseerde het OBP-vrouwennetwerk vandaag de workshop ‘LinkedIN voor beginners’, die ik wederom mocht geven.

De presentatie kun je hier bekijken. Het UT Nieuws was ook aanwezig en heeft er een bericht over geschreven. Ik wil graag iedereen die erbij aanwezig was bedanken; jullie waren een erg leuke groep, die enthousiast mee heeft gedaan en veel vragen heeft gesteld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.